To Taste

Baambrugs big en rustieke runderrassen van eigen boerderij

Lindenhoff

Bezoek de Marché van Lindenhoff, midden in het Groene Hart. De producten van dit boerenbedrijf zijn zeer geliefd bij topchefs in de wijde omgeving. Smaak speelt de absolute hoofdrol voor dit bedrijf. Ze zijn ervan overtuigd dat de beste smaak altijd voortkomt uit een teelt waarbij het welzijn van mens, dier en de aarde centraal staat. Ruim 100 slagers, kaasmeesters, groentemannen en chauffeurs werken mee om de beste authentieke smaakvolle producten te produceren en verspreiden. Ook werken ze nauw samen met boeren, tuinders, telers en topchefs.
Al vroeg viel de kwaliteit van de authentieke Franse rassen topchefs Robert Kranenborg en John Fagel op: ze vielen voor het vlees van de Gasconne runderen en kalveren, het Kamper lam, het Baambrugs big, het Gasconne varken en het Simmentaler rund. Nu levert Lindenhoff aan meer dan 500 restaurants, waaronder veel veeleisende topchefs, door heel Nederland.

Lindenhoff biedt niet alleen topchefs hun kwaliteitsproducten aan. In de Marché kan iedereen terecht voor de rustieke Gasconne runderen en varkens, Baambrugse biggen en Kamper lammeren. In de winter biedt de Marché ook wild aan. In de Kaaskamer worden verrukkelijke kazen aangeboden door de kaasmeester. Verder kun je er terecht voor seizoensgroenten, fruit, delicatessen en wijnen. Een waar culinair paradijs!

Lindenhoff Marché
Rijksstraatweg 21
1396 JC Baambrugge
+31 (0)294 29 1071
marche@lindenhoff.nl
www.lindenhoff.nl

Openingstijden Marché
donderdag: 12.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 - 16.30 uur