To Taste

Op adem komen op een Buitenplaats

Op Hodenpijl

Kom volledig tot rust Op Hodenpijl tijdens een kort bezoek of een hele dag.
Dirk en Tilly Post kochten na een wandeltocht naar Santiago de Compestella de leegstaande kerk aan de Rijksstraatweg in Schipluiden. Ze wilde graag een plek creƫren voor bewuste levensgenieters en restaureerden de kerk. Op Hodenpijl is uitgegroeid tot restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, vergaderplek en boerderij. Het restaurant is het hart van het bedrijf. Een team van koks bedenkt elke week een drie gangen menu dat past bij het seizoen en de streek. Groenten vormen de basis van alle gerechten.
Toch zijn de gerechten Op Hodenpijl niet puur vegetarisch. Bij elk (hoofd)gerecht wordt een vlees- of vissoort gekozen. De chef van Op Hodenpijl gebruikt hiervoor juist de delen van een dier die je niet in de supermarkt tegen komt: de vang, de bavet of het buikspek van het varken

De levende Buitenplaats is dagelijks open is voor het publiek. De stallen, de tuinen en de kas van deze boerderij voorzien het restaurant van groenten, kruiden, fruit, eieren en vlees. Alles wordt geteeld met respect en aandacht voor de natuur en de dieren, zonder bestrijdingsmiddelen en op diervriendelijke wijze. Vooral in de zomermaanden is het restaurant grotendeels zelfvoorzienend. Bij de ingang van het restaurant vind je de winkel met biologische, lokale en/of seizoensproducten, puur en ambachtelijk. In de lommerrijke achtertuin van het landgoed kunnen mensen op adem komen.

Op Hodenpijl
Rijksstraatweg 20-22
2636 AX Schipluiden
+3115 380 1840
info@ophodenpijl.nl
www.ophodenpijl.nl