To Taste

Wijn die de wereld een beetje mooier maakt

Neleman Brandstore Zutphen

Neleman maakt bijzondere biologische wijnen, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen, want: hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker en mooier de wijn. Met mooiere wijn zorgen ze beter voor de mensen die hun wijn drinken.

Neleman zet zich actief in om uitstervende druivensoorten te redden, zoals de bijna uitgestorven verdil druif.  Deze druif levert een fantastische wijn op met een unieke smaak.

Voor het milieu is het heel belangrijk om de kurkeik en kurkeikbossen te beschermen. Daarom kiest Neleman voor kurk én zijn ze ook de eerste met moderne, revolutionaire kurken. Neleman heeft een kurkretourprogramma en bezorgt de wijn standaard zo duurzaam mogelijk.

Onno Klein gaf de witte wijn uit 2018 een tien min: “Dan troosten we ons met deze witte 2018. Mooi geconcentreerd, met lekker vreemde geuren van kaneel en kruidnagel, beetje sigarenkist door houtrijping, lekker vettig, meerlaags. Bijzondere wijn, eigenzinnig en eh, ja, f*cking good.".

Neleman heeft een heerlijke City Winery, waar je terecht kunt voor een lekker glas op het knusse terrasje of binnen aan de bar in het proeflokaal.

Groenmarkt 10
7201 HX Zutphen

T: 0575 757 099

neleman.org/neleman-city-winery