To Taste

Seizoensgebonden, vers, lokaal en huisgemaakt.

The Living Room

Het Babylon Den Haag is een modern hotel vlakbij het centrum en pal naast het centraal station. Deze landmark is sinds 1978 niet meer weg te denken uit het Haagse straatbeeld.
Op de eerste etage van het hotel bevindt zich restaurant The Living Room. In de ‘huiskamer van Den Haag’ kan men dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner met een schitterend uitzicht over het Haagse Bos.
Bij de gerechten op het menu wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden producten. Vers, lokaal en huisgemaakt zijn de kernthema’s van de keuken waar chef-kok Leon Looijenstein de lekkerste gerechten maakt. Lokale producten hebben bij The Living Room een hoofdrol. Dit ga je ook terugzien in het nieuwe Dutch Cuisine ontbijt bij het hotel. Hierbij worden lokale producten gebuikt zoals de Haagse honing uit de duinenstreek, brood van ’t Bakkertje in Den Haag waar ze gebruik maken van Nederlandse grondstoffen, kaas van Boerderij ‘t Groene Hart en appelsap van Olmenhorst uit Lisse. Een reden om snel eens langs te gaan dus!

The Living Room
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag
070 381 49 01
info.babylon@edenhotels.nl
Reserveer hier

Openingstijden
Dagelijks van 12 tot 22 uur.

Route
Babylon Hotel Den Haag ligt pal naast het centraal station van Den Haag en kijkt uit op het Haagse Bos.