To Taste

Geniet van een gastronomische beleving

Wollerich Sint-Oedenrode

Midden in het centrum van het Sint-Oedenrode, wat behoort tot de Meierij van 's-Hertogenbosch, ligt de oude en rustieke villa van Restaurant Wollerich. Onder leiding van cuisinier Gerard en gastvrouw Meriam Wollerich stelt het team hier sinds 1996 de beste creaties samen. Fijne gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Voor de culinaire beleving wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarvan de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring rijker zijn.
Chef Wollerich draagt inmiddels al enkele jaren een Michelinster en krijgt van Gault&millau 17 van de 20 punten. Hiermee zijn ze dan ook met recht één van de meest gerenommeerde restaurants van Noord-Brabant.

Reserveer en beleef deze culinaire ervaring zelf! Geniet van de gastronomische gerechten van sterrenchef Gerard Wollerich en zijn team en laat je vooral ook adviseren door Meriam Wollerich over de spannende wijnen van de kaart!

Adres:
Heuvel 23,
5492AC Sint-Oedenrode
info@wollerich.nl
0413-473333
www.wollerich.nl

Let op: Parkeren achter het restaurant is met gebruik van blauwe zone kaart, woensdag t/m zaterdag tot 18.00 uur, zondag vrij. U kunt 2 uur gratis parkeren. Er wordt zeer regelmatig gecontroleerd en de boete is hoog.
Honden zijn niet gewenst.

Openingstijden en vakantiesluiting:
woensdag t/m vrijdag: vanaf 18.00 uur
zaterdag: vanaf 18.30 uur
zondag doorlopend lunch en diner: vanaf 13.00 uur

Lunch op doordeweekse dagen vanaf 10 personen na reservering.

Op maandag en dinsdag open voor gezelschappen vanaf 20 personen