To Taste

Eigenwijs Indisch eten

Didong

Proef eigentijds Indische gerechten in dit huiskamerrestaurant in Duinoord. Didong betekent letterlijk eigenwijs. Geen rechauds hier, maar kakelverse groenten op prachtige schaaltjes, vlees van de Livar varkens uit Limburg, wijnen van de Gouden Ton en likeurtjes van het Haagse jenever- en likeurhuis Van Kleef. Harry Streefland en Fleur Vermeulen, eigenaren, brengen gerechtjes in de stijl van Kantjil, waar hun Indische roots liggen. Toen Kantjil stopte openden zij Didong, en runnen ze samen met de Sumatraanse Chef-kok Muslim deze eigenwijze Indische keuken.
Harry kiest samen met Muslim voor een creatieve, persoonlijke en vernieuwende ‘inslag’ in de authentieke, kruidige Indonesische keuken. Naast rijsttafels en losse gerechten staan er bij Didong ook specialiteiten op ‘het krijtbord’. Deze wisselen regelmatig en vormen een weerspiegeling van de hedendaagse kijk op de traditionele Indonesische keuken.

2e sweelinckstraat 115
2517 GWDen Haag

wo-ma 17-22 uur, za en zondag van 16-22 uur

www.didong.nl