To Taste

Groenten in de hoofdrol

Restaurant Bij Qunis

Lunchen en dineren in een industrieel rijksmonument waar de historie van de polder, kwalitatief goed en verantwoord eten en drinken in een prettige ambiance samenkomen. Restaurant Bij Qunis is gevestigd in het oude stoomgemaal van Lijnden, gelegen onder de rook van Amsterdam en dichtbij Schiphol. In de 19e eeuw nog volop in gebruik om het Haarlemmermeer leeg te pompen, inmiddels een restaurant waar chef Ronald Kunis samen met zijn brigade groenten in de hoofdrol zet.
De keuken van restaurant Bij Qunis is georiënteerd op groente, het liefst zoveel mogelijk uit de eigen tuin. Vegetariërs en veganisten vinden bij Restaurant Bij Qunis dan ook zeker wat zij zoeken. Daarnaast wordt er veel gewerkt met lokale (seizoen) producten. Verse producten, kwaliteit op het bord en in het glas, dat is waar het Bij Qunis om draait.
Restaurant Bij Qunis is gelegen onder de rook van Amsterdam, op ca. 15 minuten afstand van Schiphol en Haarlem. De nabijheid van snelweg A9 en de ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein maken onze locatie extra aantrekkelijk voor uw lunch, diner en/of bijeenkomst.
Het restaurant is tevens toegankelijk voor minder validen.

Restaurant Bij Qunis
Akerdijk 12
1175 LE Lijnden (Haarlemmermeer)
+31 (0)23-2049040
info@restaurantbijqunis.nl
https://restaurantbijqunis.nl/
Reserveer hier