To Taste

Met respect voor omgeving en natuur

Restaurant de Dyck

De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij u op tafel. Reinier Kempenaar bedacht het concept van De Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is het verhaal achter hun slogan, ‘Goed voor elkaar’. In al hun doen en laten nemen ze u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft maar ook van ons vraagt. Bewust genieten kunnen we als we goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks.

Restaurant De Dyck
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
+31(0)172 500 590
https://www.dedyck.nl/

Openingstijden
Donderdag, vrijdag, zondag 12.00 - 22.00 uur
Zaterdag 18.00 - 22.00 uur