To Taste

Culinair terrassenkasteel

Château Neercanne

In het Jekerdal in Maastricht, op de grens met België, ligt het enige terrassenkasteel van Nederland: Château Neercanne. Het hoogste niveau van de historische baroktuinen doet in de zomer dienst als terras. In de voormalige stallen is het huiselijke lunchrestaurant l’Auberge gevestigd. Dit restaurant heeft een door Michelin toegekende Bib Gourmand. In het kasteel zelf huist het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. De mergelgrotten nodigen uit tot een aperitief en vormen een buitengewoon decor voor vergaderingen, feesten en wijnproeverijen. Château Neercanne is lid van Relais & Châteaux.

Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het in het kasteel gelegen Restaurant Château Neercanne serveert Frans georiënteerde gerechten. De ambiance van de wijnkelders in de mergelgrotten is verrassend en Torentje de Gulden is een unieke locatie voor intieme lunches of diners.

Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland
Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

www.neercanne.nl