To Taste

Vier generaties bezeten van vis

Simonis aan de Haven

De meest bekende viswinkel en restaurant in de weide omgeving van Den Haag, is Simonis aan de Haven. Hier ontmoet de Hagenaar de Hagenees. Een breed publiek aan mensen eten hier samen een visje. 300 mensen binnen en nog eens 120 mensen buiten genieten van de indrukwekkende visafdeling. Sinds een paar jaar is de tweede vestiging Catch aan de Tweede Haven geopend, met een luxer aanbod. Het familiebedrijf is bezeten van vis. Het startte eind 19eeeuw als een palingrokerij.
Simonis loopt voorop als het gaat om trends en ontwikkelingen in de viswereld, zoals rauwe vis als tonijn en zalm, schaal- en schelpdieren en duurzaam gevangen vis.
Dennis Simonis: “Jaarlijks bezoeken we diverse landen om voorop de blijven in de mondiale trends van ons vakgebied. Denk hierbij aan Dubai, New York, Vietnam, Miami, Los Angeles en Sri-Lanka. Iedere morgen kopen we over de gehele wereld onze vis in. Wij willen de lekkerste en beste vis voor onze klanten".
Simonis is in 2011, 2015 en 2016 winnaar geworden van de AD-haringtest, dankzij hun passie voor het vak, innovatie en het streven naar blije klanten.

Visafslagweg 20
2583 DM Den Haag
070-3500042
Reserveren niet nodig

www.simonisvis.nl

Als je zelf wilt zeevissen of een rondvaart wilt maken, kan dat met verschillende rederijnen, zoals Rederij Trip en Rederij Vrolijk.
www.rederij-trip.nl
www.rederijvrolijk.nl