To Do

Duurzame producten voor je stadstuin

STEK de Stadstuinwinkel

STEK is hét kleine tuincentrum midden in Rotterdam. Hier worden groenliefhebbers geïnspireerd en groentjes op weg geholpen naar zowel particuliere als collectieve groene oases in de stad. STEK is geïnitieerd door vijf zelfstandigen die de stad groener en leuker willen maken. Iedereen kan bij STEK terecht voor natuurlijke en duurzame producten om hun straat, tuin, balkon of dakterras om te toveren tot een groen paradijs.
Het assortiment van STEK de stadstuinwinkel bestaat uit biologische zaden, natuurlijke planten en duurzame producten waarmee elke stadstuin, balkon of dakterras omgetoverd kan worden tot een groen paradijs.
STEK gaat met de seizoenen mee. Elk seizoen staan andere producten en activiteiten centraal. Ze werken veel samen met lokale ondernemers en ontwerpers en zoeken steeds verder naar meer natuurlijke en duurzame producten. Dit alles zorgt voor een afwisselend assortiment; er is altijd wel wat nieuws te vinden in de winkel!

Bij STEK kun je ook terecht voor de Rotterzwam-growkit, waarmee je met je eigen koffiedik oesterzwammen kunt kweken. Rotterzwam geloof in een samenleving die kringlopen sluit, grondstoffen maximaal benut en voedsel lokaal produceert. Ze kweken op Rotterdams koffiedik superverse oesterzwammen. Met 6 awards zijn ze de meest onderscheiden stadslandbouwers van Europa. Start je eigen oesterzwammenkweek op je aanrecht en sluit je aan bij de aanrecht-agrariërs! 

STEK de stadstuinwinkel
Nieuwe Binnenweg 195b
3021 GA Rotterdam
010-7600131
info@stekrotterdam.nl
stekrotterdam.nl/de-winkel/

Openingstijden:
di t/m za 10u – 18u